One-off Range Rover London Edition by Overfinch

Σχετικά άρθρα

range_rover_london_edition_by_overfinch_17

Μετά το βελτιωμένο Range Rover Sport SVR από τον οίκο Overfinch, οι Βρετανοί παρουσίασαν μια οne-off έκδοση του Range Rover London Edition, και πριν αναφέρω τι το κάνει ξεχωριστό, το αυτοκίνητο κοστίζει σχεδόν £250.000 (€285.000).

range_rover_london_edition_by_overfinch_02

Το εσωτερικό του είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, και διαθέτει διάφορα στοιχεία-ορόσημα της βρετανικής μητρόπολης. Έτσι, στις ξύλινες επενδύσεις θα δεις τα κτήρια του Κοινοβουλίου, τον ουρανοξύστη Shard, το London Eye, το κτήριο Gherkin, στο Tower Bridge και το 22 Bishopsgate. Όλα αυτά πήραν σχήμα με πάνω από 5.500 κομμάτια καπλαμά, κέλυφος abalone και ανοξείδωτο χάλυβα.

range_rover_london_edition_by_overfinch_16

Κάθε μία από τις πόρτες προσφέρει μια διαφορετική συλλογή των στοιχείων που εμφανίζουν διάφορα εμβληματικά αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως το χαρακτηριστικό κόκκινο λεωφορείο του Λονδίνου. Το αυτοκίνητο βασίζεται στο Range Rover Autobiography Long Wheelbase, με την Overfinch να αναφέρει ότι χρειάζεται πάνω από 250 ώρες για να φτιάξει μόνο το ξύλινο στοιχεία με τα αξιοθέατα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...