Το όνομα της Chevrolet Corvette είναι βαρύ. Φέρει μαζί του ιστορία ετών και αποτελεί έναν από τους εκπροσώπους που διατηρούν ψηλά την σημαία των muscle cars, και όπου muscle cars παρέα ακολουθεί και ένας στάβλος με άλογα… πολλά άλογα, συγκεκριμένα 800.

Η μαύρη Corvette των φωτογραφιών για να φτάσει να αποδίδει τον παραπάνω αριθμό ίππων βελτιώθηκε από την Specialty Vehicle Engineering (SVE), ξεκινώντας αρχικά την ζωή της ως Corvette Grand Sport και ύστερα μετατράπηκε σε «τέρας». Αρχικά αυξήθηκε ο κυβισμός του LT1 V8 κινητήρα από τα 6,2κ.εκ στα 6,8 κ.εκ, ύστερα εξοπλίστηκε με σφυρηλατημένο στρόφαλο και πιστόνια αλουμινίου, ενώ η κυλινδροκεφαλή γυαλίστηκε σε μηχάνημα CNC. Εκείνο όμως που αύξησε κατακόρυφα την απόδοση είναι ο κομπρέσορας των 2.9-λίτρων που κάποτε εδραζόταν σε έναν LT4 V8 μιας Corvette Z06, κάνοντας έτσι την Grand Sport να αποδώσει συνολικά 800 ίππους και 1017 Nm ροπής, με την κίνηση στον δρόμο να περνιέται από δύο κιβώτια ταχυτήτων είτε από ένα 8-τάχυτο αυτόματο, είτε από ένα 7-τάχυτο χειροκίνητο.

Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο σε coupe ή convertible έκδοση και το κόστος αγοράς του βελτιωτικού πακέτου θα είναι $46.000 (€43.430) ενώ μονάχα 50 οχήματα προβλέπεται να κατασκευαστούν από την εταιρεία.