Elon Musk: Η Tesla θα παρουσιάζει κάθε χρόνο “μεγάλες” αναβαθμίσεις

Σχετικά άρθρα

Ο CEO της Tesla, ο Elon Musk μέσω του Twitter, ανακοίνωσε πως η εταιρία του κάθε 12 έως 18 μήνες θα παρουσιάζει “μεγάλες” αναβαθμίσεις σε ότι έχει να κάνει την τεχνολογία που θα εξοπλίζει τα μοντέλα της. Ο ρυθμός που επιλέγει η Tesla να αναβαθμίζει την τεχνολογία των μοντέλων της διαφέρει κατά πολύ από τον ρυθμό παραδοσιακών αυτοκινητοβιομηχανιών όπως η GM, η Ford και η Toyota, οι οποίες τοποθετούν νέες τεχνολογίες στα μοντέλα τους, κάθε περίπου πέντε χρόνια.

Η Tesla κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου έκανε διαθέσιμη την αναβάθμιση για το Autopilot 2.0 με τον Musk να κάνει γνωστό πως οι ιδιοκτήτες παλαιότερων Model S και Model X θα πρέπει να επισκεφτούν τις αντιπροσωπείες της Tesla, προκειμένου οι μηχανικοί της να κάνουν αλλαγές στην γωνία των καμερών. Επίσης ο CEO της Tesla έγραψε πως το σύστημα AutoSteer θα λειτουργεί με ταχύτητες έως 45 μιλίων/ώρα (72 χλμ/ώρα) μέχρις ότου η εταιρία του συλλέξει αρκετά δεδομένα, ενώ το σύστημα ενεργού cruise control λειτουργεί με ταχύτητες έως και 75 μιλίων/ώρα (120 χλμ/ώρα).

Στις σχετικές ειδήσεις, οι ιδιοκτήτες 100 Model X και 145 Model S βρέθηκαν στο ίδιο μέρος στην Κίνα, κάνοντας έτσι νέο ρεκόρ γκίνες, με τα περισσότερα μοντέλα της Tesla που βρέθηκαν ποτέ στο ίδιο μέρος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...