Στο υποθετικό σενάριο ότι έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις ένα αγωνιστικό για να βγάλεις τον οδηγό αγώνων που κρύβεις μέσα σου, σου έχω την καλύτερη πρόταση που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.

Όπως φυσικά κατάλαβες από τον τίτλο, μιλάω για μια Lamborghini Huracan GT3, κατάλληλα προετοιμασμένη για το πρωτάθλημα Super GT, που το 2016 άνηκε στην ομάδα της Lamborghini Team Direction, και οδηγήθηκε από τους Adrian Zugg στην Νότιο Αφρική και τον βετεράνο του Super GT, Naoki Yokomizo στην Ιαπωνία.

Το ιταλικό αγωνιστικό είναι εξελιγμένο σε συνεργασία με την Dallara, και φορά το κατάλληλα διαμορφωμένο αεροδυναμικό bodykit, που αποτελείται από ρυθμιζόμενο μπροστά spoiler, carbon πτερύγια, αεριζόμενο καπό, αεριζόμενα φτερά, τεράστια πλαϊνά skirts, διαχύτη και φυσικά μεγάλη ρυθμιζόμενη αεροτομή. Το σασί είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και carbon με τα μπροστά και πίσω υποπλαίσια να έχουν τροποποιηθεί. Το roll cage καλύπτει τις προδιαγραφές της FIA, με την οροφή να ανοίγει ώστε ο οδηγός να μπορεί να βγει μέσα από το αγωνιστικό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Κίνηση παίρνει από τον V10 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα, με το εξατάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων να έχει αγωνιστικό συμπλέκτη, να στέλνει την κίνηση μόνο στον πίσω άξονα. Το αυτοκίνητο ζυγίζει στεγνό 1.239 κιλά, σημαντικά λιγότερα από το 1.388 κιλά του αυτοκινήτου δρόμου. To σασί αυτοκινήτου έχει διανύσει 9.928 αγωνιστικά χλμ., με τον “οδόμετρο” του κινητήρα και του κιβωτίου να γράφει 6.854 χλμ. Η τιμή του έχει οριστεί στα €275.000, χωρίς φόρους, ενώ σε αυτήν περιλαμβάνονται 5 επιπλέον σετ ζαντών. Δεν πιστεύω να μην την αγοράσεις επειδή είναι ροζ…