Ο Jozef Kaban είναι ο νέος αρχισχεδιαστής της BMW. O Kaban αντικαθιστά τον Karim Habib και θα συνεργάζεται με τον Adrian van Hooydonk, τον επικεφαλής σχεδίασης της BMW. Ο 44χρονος Σλοβάκος αφήνει το VW Group προκειμένου να ενταχθεί στην οικογένεια της BMW. Δημιουργίες του θεωρούνται η Bugatti Veyron, τα VW Lupo και Seat Arosa, ενώ από το 2008 μέχρι και πριν από μερικές ημέρες, ήταν ο αρχισχεδιαστής της Skoda.

Στις σχετικές ειδήσεις, η BMW ανακοίνωσε πως ο 41-χρονος Domagoj Dukec γίνεται επικεφαλής σχεδιασμού των μελλοντικών BMW i και M μοντέλων. Ο Dukec βρίσκεται στην ομάδα σχεδιασμού του BMW Group από το 2010.

 • Efthfl

  Λογικό να τον πάρει μια premium μάρκα, γιατί είχε δημιουργήσει όμορφα και αιχμηρά αυτοκίνητα. Αρκεί κανείς να δει για παράδειγμα τα νέα Octavia, Superb & Kodiaq.

 • DΛMIΣN

  να πώ την αλήθεια μόνο το σουπέρμπ μου άρεσε. το οκτάβια -ειδικά μετα το λίφτιγκ- όχι, επίσης και το φάμπια δεν λέει κ πολλά , θεωρώ από μπροστά ότι η συγγένεια με το πόλο είναι φανερή ενώ πίσω το αποτέλεσμα σαφώς καλύτερο

 • ///M5 Αλεξανδρος

  Μετα το προσωπικα θεωρω, ατυχο octavia f/l λετε να δουμε αναβιωση των διδυμων προβολεων στης Bmw;

  • Mika

   Δεν θα ηταν ασχημη ιδεα, να σου πω….
   Τραγικο οντως το Octavia FL…