Η Hyundai θα φέρει στην Γενεύη νέο υδρογονοκίνητο concept

Σχετικά άρθρα

Από καιρό έχουμε διαβάσει ότι η Hyundai αναπτύσσει τη νέα γενιά του ix35 Fuel Cell, και σήμερα μαθαίνουμε ότι την πρωτότυπη έκδοση του αυτοκινήτου θα την δούμε από κοντά στην έκθεση της Γενεύης, την επόμενη εβδομάδα. Αυτή σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα αναφορές θα προσφέρει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία, με την δεύτερη γενιά του υδρογονοκίνητου SUV της να προσφέρει 30% μεγαλύτερη αυτονομία από αυτή της σημερινής γενιάς, κάτι που σημαίνει πως από τα 426 χλμ, αυτή θα αυξηθεί στα 560.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να ξεκινήσει εμπορική πορεία τον Ιανουάριο του 2018, όταν και η Νότιος Κορέα θα διεξάγει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και θα γίνει το υδρογονοκίνητο μοντέλο με την μεγαλύτερη αυτονομία.

Φυσικά, μαζί με αυτό, στο περίπτερο της κορεάτικης εταιρίας θα βρίσκεται και το πρόσφατα παρουσιασμένο i30 Wagon, με τους Κορεάτες να αναφέρουν ότι είναι ένα από τα πιο πρακτικά μοντέλα της κατηγορίας, εξαιτίας του τεράστιου χώρου αποσκευών του, που έχει όγκο 602 λίτρα, και με την αναδίπλωση της πλάτης των πίσω καθισμάτων, αυτός αυξάνεται στα 1.650 λίτρα.

https://youtu.be/7R4Or9fUNYQ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...