Seat Leon Cupra Evo 17 στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση της Γενεύης η Seat εκτός από την πέμπτη γενιά του Ibiza και το Leon Cupra 300, θα παρουσιάσει και το Leon Cupra Evo 17. Το αγωνιστικό είναι βαμμένο σε γκρι ματ χρώμα, έχοντας carbon μέρη στο εσωτερικό χάλκινες αισθητικές λεπτομέρειες τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του.

Η αγωνιστική έκδοση του Leon θα λάβει μέρος στους αγώνες TCR International Series την φετινή χρονιά. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις – με DSG και με σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων – και εξοπλίζεται με κινητήρα 350 ίππων (20 περισσότερους ίππους από την έκδοση του 2016) και ροπή 420 Nm.

Το νέο προσθιοκίνητο αγωνιστικό φέρει βελτιώσεις στα φρένα, στο σύστημα διεύθυνσης, ενώ εξελιγμένα είναι τα συστήματα ABS και ESC. Διαθέτει ηλεκτροϋδραυλικό μπλοκέ διαφορικό VAQ, φρένα με 378 mm εμπρόσθιους δίσκους με 6πίστονες δαγκάνες και 272mm πίσω. Η κατανομή της πέδησης και της αντιστρεπτικής δοκού μπορούν να ρυθμιστούν, καθώς επίσης η γωνία camber και η σύγκλιση της εμπρός ανάρτησης (McPherson) καθώς και το ύψος και η camber της πίσω ανάρτησης (πολλαπλοί σύνδεσμοι).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...