Nissan GT-R Track Edition 2017

Σχετικά άρθρα

Η Nissan στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον ερχόμενο μήνα θα παρουσιάσει το GT-R Track Edition στην Αμερικάνικη αγορά. Η ειδική έκδοση του ανανεωμένου GT-R τοποθετείται ανάμεσα στο απλό GT-R και στο GT-R Nismo και είναι βελτιωμένο από το τμήμα της Nismo. Διαθέτει μαύρες ελαφριές σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20″, αλλαγές στο σύστημα ανάρτησης και διεύθυνσης, ελαφρύτερη αντιστρεπτική ράβδο που αυξάνει την ακαμψία του σώματος, ενώ παράλληλα μειώνει το βάρος, με τον μπροστά προφυλακτήρα να είναι νέος.

Η αεροτομή είναι κατασκευασμένη από carbon, τα μαύρα/κόκκινα καθίσματα της Recaro προέρχονται από το GT-R Black Edition, ενώ υπάρχει και carbon σήμα Track Edition στο ταμπλό. Στο εσωτερικό επίσης συναντάμε το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Nissan με οθόνη αφής 8″ και το ηχοσύστημα της Bose με τα 11 ηχεία.

Η εξάτμιση είναι από τιτάνιο και κίνηση παίρνει από τον V6 biturbo 3,8-λίτρων κινητήρα απόδοσης 570 ίππων με 637 Nm ροπής, με το αυτόματο κιβώτιο να στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Στην Ευρώπη οι πωλήσεις του έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο με αρχική τιμή τις 118.900 ευρώ, ενώ στις ΗΠΑ το μοντέλο πωλείται για 127.990 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...