Όπως ανακοίνωσε η Μοτοδυναμική, Porsche Hellas, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σχεδίασε ειδικά προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche, τα οποία εκτελούνται αποκλειστικά από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της, ώστε να φροντίσουν την Porsche του κάθε ιδιοκτήτη με τον ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, ώστε, ώστε το αυτοκίνητο να διατηρεί σταθερά υψηλά την αξία του ως αυτοκίνητο μοναδικών προδιαγραφών.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που μετεκπαιδεύονται συνεχώς, γνήσια ανταλλακτικά Porsche, ειδικά εργαλεία και διαγνωστικά, συμπληρώνουν ένα σύνολο υπηρεσιών που εξασφαλίζουν ότι το κάθε αυτοκίνητο της Porsche, παραμένει μοναδικό και με σταθερά υψηλή τιμή μεταπώλησης. Στις μέρες μας η εργοστασιακή, συνεχής συντήρηση, με βάση τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, με πλήρες ιστορικό εργασιών και ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν, είναι ένα από τα στοιχεία που προσθέτουν αξία στο αυτοκίνητο σας.

Όπως μπορείς να δεις εδώ υπάρχουν ειδικά προγράμματα συντήρησης για όλα τα μοντέλα της Porsche, νέες τιμές στα αξεσουάρ και έκπτωση 15% στα είδη Porsche Driver’s Selection.