Όπως ανακοίνωσε η Μοτοδυναμική, Porsche Hellas, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σχεδίασε ειδικά προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche, τα οποία εκτελούνται αποκλειστικά από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της, ώστε να φροντίσουν την Porsche του κάθε ιδιοκτήτη με τον ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, ώστε, ώστε το αυτοκίνητο να διατηρεί σταθερά υψηλά την αξία του ως αυτοκίνητο μοναδικών προδιαγραφών.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που μετεκπαιδεύονται συνεχώς, γνήσια ανταλλακτικά Porsche, ειδικά εργαλεία και διαγνωστικά, συμπληρώνουν ένα σύνολο υπηρεσιών που εξασφαλίζουν ότι το κάθε αυτοκίνητο της Porsche, παραμένει μοναδικό και με σταθερά υψηλή τιμή μεταπώλησης. Στις μέρες μας η εργοστασιακή, συνεχής συντήρηση, με βάση τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, με πλήρες ιστορικό εργασιών και ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν, είναι ένα από τα στοιχεία που προσθέτουν αξία στο αυτοκίνητο σας.

Όπως μπορείς να δεις εδώ υπάρχουν ειδικά προγράμματα συντήρησης για όλα τα μοντέλα της Porsche, νέες τιμές στα αξεσουάρ και έκπτωση 15% στα είδη Porsche Driver’s Selection.

 • Anestis Genk

  Καλό μεν, αλλά να μην είναι φαρμάκι για να αρμέγουν θύματα. Δλδ πρέπει να νοιώθεις πως άξιζε και όχι πως πλήρωσες επειδή είναι το επίσημο.

  • Christos F4

   οι περισσοτεροι νομιζω οτι πληρωνουν επειδη ειναι το επισημο. ΚΑΙ νομιζουν οτι αξιζε κιολας. εκτος αν μιλαμε για καποιον ιδιοκτητη που ειναι και γνωστης

 • αντε να κανουμε κανα σερβις της προκοπης !!!! :-P https://uploads.disquscdn.com/images/c18b243279026101980f139c80dd47fe9c64b80164db54ae6faa9adbb05d877c.jpg

 • Nikos Adamakis

  den to les ke akrivo