Στην έκθεση της Σαγκάη, μια εταιρία με όνομα Humvee Export παρουσίασε το Humvee C-Series, με σκοπό την παραγωγή του αυτοκινήτου και την πώληση του στην Αφρική, την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Κίνα.

Ο λόγος που επιλέχτηκε αυτό το όνομα είναι γιατί η General Motors κατέχει ακόμα τα πνευματικά δικαιώματα του Hummer με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία να είναι αποτέλεσμα πέντε ανθρώπων από το Michigan, που λατρεύουν το πρώην στρατιωτικό όχημα των Η.Π.Α. Ένας εξ αυτών είναι και ο Paul Chedid, που κάποτε ήταν ο διανομέας του Hummer H1 στην Γαλλία.

Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται σε μικρές ποσότητες στο εργοστάσιο της VLF Automotive, στο Auburn Hills, του Michigan, την εταιρία του Bob Lutz και του Henrik Fisker. Το πλάνο είναι να κατασκευάσουν 100 C-Series μέσα στο 2017, με την εμφάνιση του να μην αλλάζει από το αυθεντικό H1, όμοιο με αυτό που έχουμε οδηγήσει.

Μηχανικά, το Humvee C-Series κινείται από έναν 6,5-λίτρων V8 πετρελαιοκινητήρα, απόδοσης 190, 205 και 250 ίππων, με 522 και 596, Nm ροπής. Ακόμα, υπάρχει και ο LS3 6,2-λίτρων V8 βενζινοκινητήρας, απόδοσης 430 λίτρων και 575 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 4-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (4L85-E four).