Η Renault μας θυμίζει το παρελθόν του Megane RS, και μας δείχνει το εμπρός μέρος του νέου

Σχετικά άρθρα

Απομένουν κάτι λιγότερο από τέσσερα 24-ωρα, από την στιγμή που η γαλλική εταιρία θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου της hothatch, και σήμερα μέσω της RenaultSport μας δίνει ένα video που μας δείχνει την κληρονομιά και τα γονίδια του νέου “όπλου” των Γάλλων.

Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα της F1 στο Μονακό, την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 12:50 μέχρι 13:20 (13:50 μέχρι 14:20 ώρα Ελλάδας) θα γίνει η παρουσίαση του Megane RS, με την ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου να αναμένεται να κινείται από τον ολοκαίνουργιο 1.800αρη turbo κινητήρα που φορά το Alpine A110, ο οποίος στην περίπτωσή του Megane RS θα αποδίδει 300+ άλογα, αντί των 252 ίππων του Alpine. O κινητήρας θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο με rev-matching τεχνολογία, που παρουσίασε η Nissan στο 370Z, είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Να θυμίσω ότι στις αρχές του μήνα διέρρευσε το πίσω μέρος του νέου Renault Megane RS, το οποίο είχαμε δει πως είναι άκρως αγριεμένο, με έντονα χαρακτηριστικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BMW M3 Touring Vs Audi RS4 Avant. Ποιο είναι ταχύτερο στα 1.000 μέτρα;

Ποιο από τα δύο γρήγορα γερμανικά wagon είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση στην ευθεία; Το Audi RS4 Avant εφοδιάζεται με τον 2,9-λίτρων V6 twin-turbo κινητήρα,...