Ο Button θα τρέξει στο πρωτάθλημα Super GT με ένα NSX-GT

Σχετικά άρθρα

Αυτό που είχε δηλώσει λίγο μετά την ανακοίνωση του ότι αποχωρεί από την Formula 1, έκανε πραγματικότητα ο Jenson Button, καθώς σήμερα επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του στο ιαπωνικό πρωτάθλημα Super GT, τον ερχόμενο Αύγουστο, με την ομάδα της Team Mugen.

Ο Βρετανός θα τρέξει στον αγώνα των 1.000 χλμ. στην πίστα της Suzuka, όπου θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός NSX-GT. Σε δηλώσεις του, είπε:

Μετά την οδήγηση ενός NSX Concept-GT στο Honda Racing Thanks Day, τον περασμένο Δεκέμβριο, μου δημιουργήθηκε το ενδιαφέρον να τρέξω στο Super GT. Μίλησα με την Honda, και μου έδωσαν την ευκαιρία να τρέξω στα 1.000 χλμ. της Suzuka. Σαν οδηγός της F1, και μέλος της Team Mugen, θα πιέσω για να κερδίσω. Περιμένω με ανυπομονησία να τρέξω ξανά μπροστά από τους Ιάπωνες οπαδούς μου.

Ο Button θα έχει teammates τους Hideki Mutoh και Daisuke Nakajima, ενώ θα πιάσει για πρώτη φορά το αγωνιστικό στα χέρια του κατά την διάρκεια δοκιμών ελαστικών την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη, στην Suzuka. Στον περσινό αγώνα, ο τρίτος οδηγός της McLaren-Honda, Oliver Turvey, έτρεξε για την ιαπωνική εταιρία και πήρε την pole position, αλλά τερμάτισε στην 19η θέση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...