Δεν χρειάζεται να περιμένεις την επίσημη παρουσίαση του Tesla Model 3

Σχετικά άρθρα

Με την Tesla να είναι έτοιμη για την επίσημη παρουσίαση του Model 3, τον επόμενο μήνα, δεν χρειάζεται να περιμένεις τις press φωτογραφίες για να δεις κάθε λεπτομέρεια του νέου μοντέλου της αμερικάνικης εταιρίας. Και αυτό γιατί πιάστηκε για ακόμα μια φορά ένα πρωτότυπο χωρίς ίχνος καμουφλάζ γύρω από τα κεντρικά της Tesla στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια.

Η Tesla έχει ξεκινήσει από τα τέλη του Μάρτη την προ-παραγωγή του Model 3, παρακάμπτοντας το beta στάδιο κατασκευής του μοντέλου. Όπως βλέπεις η εμφάνιση του entry-level ηλεκτρικού μοντέλου της Tesla είναι πρακτικά απαράλλαχτη σε σχέση με το concept, με το εσωτερικό του να μην έχει τον παραδοσιακό πίνακα οργάνων, ούτε κάποιο προηγμένο Head-Up Display, αλλά μόνο μια κεντρική οθόνη αφής με διαγώνιο 15 ίντσες.

Η εταιρία θα προσφέρει ελάχιστες επιλογές εξατομίκευσης στους ιδιοκτήτες. Συγκεκριμένα η Tesla θα δίνει την επιλογή στους ιδιοκτήτες του μοντέλου να επιλέξουν μονάχα το χρώμα του αμαξώματος αλλά και το μέγεθος από τις ζάντες που θα φορά αυτό. Τίποτα άλλο.

Επιπλέον, το λιτό εσωτερικό του Tesla Model 3 δεν έχει παραδοσιακούς αεραγωγούς, αλλά “σχισμές” στο ταμπλό για την διοχέτευση του αέρα στη καμπίνα, με τους αναλυτές να τονίζουν πως οι επιλογές αυτές εξοικονομούν στην Tesla χρόνο και χρήμα, τόσο από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, όσο και από τη διαδικασία παραγωγής.

Το Model 3 έχει μήκος 4,7 μέτρα, με τα 0-96 χλμ/ώρα στην ταχύτερη έκδοση του να τα κάνει σε 5,6 δευτερόλεπτα. Μπορεί να μεταφέρει έως και 5 ενήλικες, με την μπαταρία του να προσφέρει αυτονομία 346 χλμ, ενώ η χρήση του δικτύου Supercharger θα γίνει με πληρωμή.

Οι πρώτες παραδόσεις του Model 3 θα ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα και αρχικά θα προσφέρονται μόνο οι δικίνητες εκδόσεις, με την τετρακίνηση να γίνεται διαθέσιμη από τις αρχές του επόμενου έτους.

ΠηγήImgur

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla αυξάνει τις τιμές του Model Y στην Ευρώπη

Η Tesla αυξάνει την τιμή του Model Y σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες στις 22 Μαρτίου κατά περίπου 2.000 ευρώ, με την ανακοίνωση να γίνεται...

Δες την παραγωγή στο εργοστάσιο της Tesla στο Βερολίνο μέσα από αυτό το επικό drone video

Η Tesla δημοσίευσε ένα επικό βίντεο μέσα από τις εγκαταστάσεις του εργοστάσιου της, που βρίσκεται λίγο έξω από το Βερολίνο της Γερμανία. Τα 3,5 λεπτά...

Η Ινδία μειώνει τον φόρο εισαγωγής στα ηλεκτρικά σε όποια εταιρία επενδύσει 500 εκατ. δολάρια

Η Ινδία ανακοίνωσε την πρόθεση της να μειώσει τους φόρους εισαγωγής σε ηλεκτρικά οχήματα, για εταιρείες που θα δεσμευτούν για επενδύσεις τουλάχιστον 500 εκατομμυρίων...

Κάποιος έβαψε το Tesla Cybertruck του στο κόκκινο της Ferrari

Ο ιδιοκτήτης ενός Tesla Cybertruck στο Τέξας των ΗΠΑ θέλησε να αλλάξει το χρώμα του αυτοκινήτου του, επιλέγοντας το διάσημο κόκκινο "Rosso Corsa" της...
Autoblog.gr