Η Lexus ανανεώνει ξανά στα σημεία το CT200h

Σχετικά άρθρα

Πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Lexus θα καταργήσει το μικρότερο μοντέλο από την γκάμα της στην αμερικανική αγορά, και με την παρουσίαση του MY2018 CT200h αυτό επιβεβαιώθηκε.

Από τον Δεκέμβριο του 2010, μέχρι τη τελευταία μέρα του περασμένου μήνα η ιαπωνική εταιρία έχει πουλήσει 300.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως, νούμερο που δεν χαρακτηρίζει το μοντέλο ως επιτυχία. Παρόλα αυτά η Lexus αναφέρει ότι οι πωλήσεις του είναι πολύ καλές σε αγορές-κλειδιά, όπως η Ευρώπη, η Κίνα και η Ιαπωνία, όπου τα υβριδικά μοντέλα έχουν μεγάλη απήχηση. Αντιθέτως, στις Η.Π.Α., τους πέντε πρώτους μήνες πούλησε 3.311 αυτοκίνητα, μια μείωση της τάξης του 11.2%, σε σχέση με πέρσι.

Τώρα, όσον αφορά την τελευταία του ανανέωση, αυτό έχει αποκτήσει νέα γρίλια με χρωμιομένα μέρη, ενώ υπάρχουν και νέα LED φώτα ημέρας, με τα πίσω LED φωτιστικά σώματα να έχουν νέα γραφικά.

Στο εσωτερικό, η οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας πλέον έχει διαγώνια 10,3 ιντσών, αντί για 7 ίντσες που είχε μέχρι σήμερα, με την Lexus να προσφέρει νέες επενδύσεις και χρωματισμούς στην καμπίνα.

Μηχανικά δεν αλλάζει τίποτα και κίνηση παίρνει από τον 1.800αρη τετρακύλινδρο κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, παράγοντας συνδυαστικά 136 άλογα. Τέλος, το CT200h διαθέτει το Lexus Safety System+, το οποίο διαθέτει τα συστήματα Pre-Collision System (PCS), Dynamic Radar Cruise Control, Lane Departure Alert (LDA) και το Automatic High Beam (AHB) headlights.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...