Lotus Driving Academy και στην Αγγλία

Σχετικά άρθρα

H Lotus έχει εγκαταστάσεις σε Η.Π.Α., Γαλλία και Μαλαισία, όπου οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της έχουν την δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά της οδήγησης, μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Ναι, καλά κατάλαβες, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε το Lotus Driving Academy στην χώρα προέλευσης της, την Αγγλία.

Έτσι, οι ιδιοκτήτες των βρετανικών sport μοντέλων θα μπορούν να πηγαίνουν στην ιδιόκτητη πίστα του Hethel για να γίνουν καλύτεροι οδηγοί. H εταιρία αναφέρει ότι οι πελάτες της, όχι μόνο θα μάθουν περισσότερα για τον τρόπο οδήγηση τους, αλλά θα αποκτήσουν καλύτερη κατανόηση τγς δυναμικής των οχημάτων τους, μέσω ατομικής προπόνησης με τους εκπαιδευτές.

 

Η συμμετοχή περιλαμβάνει και μια περιήγηση στο εργοστάσιο, μια επίσκεψη στο κλασικό μουσείο Lotus Team, και έναν γρήγορο γύρο με τον εκπαιδευτή. Οι τιμές κυμαίνονται από 119 έως 899 λίρες, και οι εγκαταστάσεις του Lotus Driving Academy θα ανοίξουν στις 12 Αυγούστου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...