Project Ironhorse & Punisher: Δύο νέες δημιουργίες της East Coast Defenders

Σχετικά άρθρα

Η εταιρεία East Coast Defender, με έδρα την Φλόριντα, επιστρέφει μετά τα Project Blackout, Xiii και Viper με δύο νέες δημιουργίες βασισμένες στο αειθαλές Land Rover Defender. Μπορεί η παρουσίαση του νέου Defender να μην είναι πολύ μακριά, αλλά η αμερικάνικη εταιρεία δεν μπορούσε να περιμένει τη νέα γενιά και παρουσίασε δύο νέα projects, με τα πολύ cool ονόματα, Ironhorse (χαλαρά κάνει για όνομα όπλου στο Game of Thrones) και Punisher.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα δύο αυτά Defenders είναι λιγότερο εστιασμένα σε off-road καταστάσεις και η έμφαση δόθηκε, αυτή τη φορά, στην πολυτέλεια. Το Project Ironhorse φοράει τον 6,4 λίτρων, V8 κινητήρα της Land Rover και διαθέτει το 4-ταχυτο, αυτόματο κιβώτιο της ZF. Tα κλασικά “old school” οργανάκια συνοδεύονται με ένα σύστημα infotainment, εξοπλισμένο με Apple CarPlay και Android Auto, περιλαμβάνει μια οθόνη αφής, ενώ διατίθεται και ασύρματο σύστημα φόρτισης.

Συνεχίζοντας στο εσωτερικό, το μαύρο δέρμα κυριαρχεί παντού, από τα θερμαινόμενα καθίσματα μέχρι το ταμπλό και το ξύλινο τιμόνι αποπνέει αέρα “κλασικού” στην καμπίνα των επιβατών. Η ανοξείδωτη εξάτμιση της Borla συμπληρώνει την οπτικοακουστική εικόνα του Ironhorse.

Eν αντιθέσει με το “αδερφάκι” του, ο “Τιμωρός” θεωρείται ως πιο custom built. Κάτω απ΄το καπό δεσπόζει ένας LS9 V8 της GM απόδοσης 326 ίππων), o οποίος συνδυάζεται με ένα νέο, εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Κι εδώ, η Borla έχει βάλει το χεράκι της και μάλιστα, η GM δίνει εγγύηση δύο ετών ή 50.000 μιλίων για το drivetrain της. Το Punisher “πατάει” σε 18ρηδες τροχούς της Sawtooth, με ελαστικά BF Goodrich All-Terain TA K02 . H νέα μάσκα, το εξωτερικό roll cage και τα φώτα LED δένουν άρρηκτα με τη επιθετική “προσωπικότητα” του Punisher.

Μπαίνοντας, διακρίνεται το σύστημα infotainment της Kenwood με Apple CarPlay και Android Auto και στα bucket καθίσματα είναι ραμμένο το logo του Punisher της Marvel.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πόσα μοντέλα θα διατεθούν ή ποια θα είναι η τιμή τους, αλλά το μόνο σίγουρο είναι το εξαψήφιο νούμερο στην τελική τιμή τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...