Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί ο ακριβής, επίσημος χρόνος της ολοκαίνουργιας Porsche 911 GT2 RS, στην πίστα του Nurburgring Nordschleife, αλλά τόσο ο Mark Webber, όσο και ο Nico Rosberg έχουν πρακτικά επιβεβαιώσει ότι το γερμανικό αυτοκίνητο έχει πετύχει καλύτερο χρόνο από το 6:52.01 της Huracan Performante. Επίσης, και ο Frank-Steffen Walliser, ο υπεύθυνος του GT προγράμματος της γερμανικής εταιρίας, είχε δηλώσει πως το αυτοκίνητο είναι ικανό να πετύχει χρόνο μικρότερο των 7 λεπτών στη γερμανική πίστα.

Η γερμανική εταιρία, παρότι έχει παρουσιάσει επίσημα το αυτοκίνητο, συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του στην Πράσινη Κόλαση, και στο παραπάνω video μπορείς να δεις τον οδηγό της κίτρινης GT2 RS να “επιτίθεται” στις στροφές της πίστας.

Να θυμίσω ότι το αυτοκίνητο φορά έναν 3,8-λίτρων επίπεδο, εξακύλινδρο, bi-turbo κινητήρα, απόδοσης 700 ίππων και 750 Nm ροπής. Ζυγίζει 1.470 κιλά με γεμάτο το ρεζερβουάρ, η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα, και επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 8,3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 340 χλμ/ώρα.

Αναλυτικές λεπτομέρειες γι’αυτή μπορείς να διαβάσεις εδώ.