Πωλείται το Subaru WRX της ταινίας Baby Driver

Σχετικά άρθρα

Δεν ξέρω αν είδες την ταινία Baby Driver. Πρόκειται για τη τελευταία ταινία του Edgar Wright, γνωστού κυρίως για την τριλογία του Cornetto -Shaun of the Dead (2004), Hot Fuzz (2007), The World’s End (2013).

Σε αυτή, ο πρωταγωνιστής, ο Baby (Ansel Elgort), είναι ένας επαγγελματίας οδηγός διαφυγής, που επειδή πάσχει από εμβοές είναι συνεχώς με τα ακουστικά στα αυτιά και ακούει μουσική. Όλη η ταινία είναι μονταρισμένη πάνω στη μουσική που ακούει ο Baby και οδηγεί στο όριο ένα Subaru WRX του 2006. Ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας, έχοντας διανύσει κοντά στις 254.000 χλμ πωλείται στο eBay.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, το αυτοκίνητο έχει δεχτεί 29 bids, με το μεγαλύτερο να είναι στα 27.600 δολάρια. Με 4 ημέρες να απομένουν μέχρι να κλείσει η δημοπρασία, είναι βέβαιο πως η τιμή θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

Συνεργασία Subaru και Panasonic για προμήθεια μπαταριών

Στις 31 Ιουλίου του 2023 η Subaru και η Panasonic Energy ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την οικοδόμηση μιας μεσο-μακροπρόθεσμης συνεργασίας για να...