Η Lincoln μπαίνει στη πρίζα το 2022, μόνο ηλεκτρικά Mazda το 2035

Σχετικά άρθρα

Ο κόσμος της αυτοκίνησης αλλάζει με γοργούς ρυθμούς και όλες οι εταιρίες θέλουν να προσθέσουν στη γκάμα των μοντέλων τους ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα. Έτσι η Mazda ανακοίνωσε πως έως το 2035 θα προσφέρει μονάχα ηλεκτρικά μοντέλα.

Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, η ιαπωνική εταιρία θα προσφέρει στο κοινό το 2019 ήπια υβριδικά μοντέλα, plug-in υβριδικά, αλλά και ηλεκτρικά μοντέλα με έναν περιστροφικό κινητήρα να λειτουργεί ως range extender. Η εταιρία παράλληλα θα περάσει στη παραγωγή τον πρωτοποριακό βενζινοκινητήρα HCCI, ενώ το 2025 θα προσφέρει στην αγορά ένα αυτόνομο μοντέλο.

Η Lincoln από τη μεριά της θα υβριδοποιήσει τη γκάμα των μοντέλων της μέχρι το 2022. Το σχέδιο αυτό αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ford ώστε να προσφέρει τουλάχιστον 18 νέα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα μέσα στην επόμενη πενταετία. Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού, η Μπλε Οβάλ εταιρία θα βγάλει στην αγορά αρκετά plug-in υβριδικά SUVs, crossovers και pickups.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...