H 210η LaFerrari Aperta πουλήθηκε για €8.300.000

Σχετικά άρθρα

Όπως είχες διαβάσει πριν κάτι ημέρες, η Ferrari κατασκεύασε μια επιπλέον LaFerrari Aperta, η οποία πουλήθηκε για €8.300.000 στην δημοπρασία του οίκου RM Sotheby’s, που τελείωσε μόλις πριν λίγα λεπτά στο Maranello. Πιο συγκεκριμένα η δημοπρασία έχει στο περιθώριο της ειδικής εκδήλωσης “Leggenda e Passion” για τον εορτασμό των 70 χρόνων της εταιρίας, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Save the Children. Η ιδιαίτερη αυτή LaFerrari Aperta να είναι βαμμένη στο μεταλλικό χρώμα Rosso Fuoco, έχοντας λευκές διπλές αγωνιστικές λωρίδες, μαύρες Alcantara επενδύσεις, κόκκινα διακοσμητικά και carbon στοιχεία.

Να θυμίσω ότι η Ferrari είχε κάνει το ίδιο πράγμα με την κλειστή LaFerrari τον Σεπτέμβριο του 2016. Τότε είχε ανακοινώσει πως θα κατασκευάσει μια επιπλέον από τις αρχικές 499 που είχαν προγραμματιστεί, ώστε η 500η LaFerrari να πωληθεί σε δημοπρασία, με όλα τα έσοδα να διατεθούν στους κατοίκους που επλήγησαν από τους δύο καταστροφικούς σεισμούς που συνέβησαν στη Κεντρική Ιταλία τους προηγούμενους μήνες. Αυτό και έγινε, με την συγκεκριμένη LaFerrari να πιάνει 7 εκατ. δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...