Το νέο μεγάλο SUV της Seat θα ονομαστεί Alboran, Aranda, Avila ή Tarraco

Σχετικά άρθρα

Όπως είχε ανακοινώσει στα τέλη Ιουλίου, η Seat παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τα τέσσερα υποψήφια ονόματα του νέου μεγάλου SUV, που θα λανσαριστεί μέσα στο 2018. Όλα ξεκίνησαν με το #SEATseekingName project, την πρωτοβουλία της ισπανικής εταιρίας, που ξεκίνησε την 1η Ιουνίου και έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να επιλέξει την ονοματοδοσία του μοντέλου.

Η συγκεκριμένη διαδικασία συγκέντρωσε τεράστια συμμετοχή με 133.332 προτάσεις συνολικά από 106 χώρες, με την υποβολή 10.130 διαφορετικών ονομάτων από την Ισπανική γεωγραφία, το οποίο ήταν και το κύριο κριτήριο που έθεσε η εταιρεία. Αρχικά, από τα παραπάνω προτεινόμενα ονόματα επιλέχθηκαν εννέα προτάσεις για το νέο, 3ο SUV της SEAT, και πριν λίγη ώρα κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο περίπτερο της στην γερμανική έκθεση, ο πρόεδρος της εταιρίας, Luca de Meo, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο CEO της χρονιάς στην κατηγορία των αυτοκινήτων, ανακοίνωσε τα τέσσερα ονόματα. Αυτά είναι: Alboran, Aranda, Avila ή Tarraco.

Έτσι, από σήμερα και μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, όποιος επιθυμεί να ψηφίσει το υποψήφιο όνομα της προτίμησης του μπορεί να το κάνει μέσω των ιστοσελίδων seat.es/buscanombre ή seat.com/seekingname. Το όνομα που θα λάβει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων θα είναι και το νικητήριο, που θα ανακοινωθεί πριν από τις 15 Οκτωβρίου.

Τα τέσσερα ονόματα προέκυψαν μέσω του δεύτερου σταδίου της πρωτοβουλίας για την ονοματοδοσία του μοντέλου που θα προστεθεί στα Ateca και Arona, με την επιλογή να γίνεται μετά από αυστηρή διαδικασία, που περιελάμβανε γλωσσικά και νομικά κριτήρια, καθώς και την προϋπόθεση τα ονόματα να ταιριάζουν με τις αξίες της μάρκας και τα χαρακτηριστικά του νέου SUV της SEAT.

Το καθένα έχει την δικιά του ερμηνεία, όπως:

lboran

Η θάλασσα του Alboran είναι το δυτικότερο μέρος της Μεσογείου. Ο σημαντικότερος οδηγός του υδρολογικού κύκλου της δυτικής Μεσογείου, είναι το σπίτι για τη μεγαλύτερη ποικιλία υδάτινων ειδών στις θάλασσες της Ευρώπης.

Aranda

Μια πόλη με περισσότερους από 32.000 κατοίκους στην επαρχία Burgos, που βρίσκεται στη περιοχή της Καστίλλης και Λεόν και πρωτεύουσα του νομού Ribera del Duero, γνωστού για την παραγωγή κρασιού.

Avila

Μια πόλη στην περιοχή της Καστίλλη και Λεόν, στα 1.131 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι η υψηλότερη πρωτεύουσα της επαρχίας στην Ισπανία. Ο τοίχος που περιβάλλει την παλιά πόλη είναι το σύμβολο της.

Tarraco

Είναι το όνομα πρώην ρωμαϊκής πόλης, μιας από τις σημαντικότερες της αρχαίας Ισπανίας, η οποία σήμερα είναι η Tarragona. Τα αρχαιολογικά της μνημεία μπήκαν στο κατάλογο των Μνημείων της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το 2000.

Το τρίτο SUV της SEAT θα ενταχθεί στο κατάλογο των 13 μοντέλων που έχουν όνομα από την ισπανική γεωγραφία, από τότε που η μάρκα λάνσαρε το Ronda το 1982 μέχρι το πιο πρόσφατο μοντέλο της γκάμας, το Arona.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα