Σύμφωνα με τον Patrice Ratti, επικεφαλής του τμήματος RenaultSport, οι Γάλλοι αναλύουν το κατά πόσο κάθε μοντέλο της Renault θα μπορούσε να προσφέρεται σε RS έκδοση. Έτσι εξετάζεται σοβαρά να κατασκευαστεί η RS έκδοση ενός SUV της.

Ωστόσο για την ώρα είναι δύσκολο να συμβεί αυτό λόγω του μικρού budget της εταιρίας, αλλά και από το γεγονός πως πρέπει να βρεθεί η χρυσή ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και στο χειρισμό που θα προσφέρει ένα RS SUV μοντέλο. Όπως είπε ο Ratti, πρέπει το μοντέλο να είναι διασκεδαστικό στην οδήγηση.

Στις σχετικές ειδήσεις ο Ratti είπε πως το Sandero RS θα πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Νοτίου Αμερικής και όχι στην Ευρώπη, επειδή ο 2,0-λιτρος ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης δεν μπορεί να πληρεί τα αυστηρά κριτήρια εκπομπών που έχουν τεθεί σε ισχύ.

Τέλος σε ότι αφορά το Megens RS, είπε πως δεν θα προσφέρεται σε coupe έκδοση, μιας και οι πωλήσεις των τρίπορτων μοντέλων συνεχώς και μειώνονται. Έτσι στην αγορά θα υπάρχει μονάχα η πεντάπορτη hatchback έκδοση, με το μοντέλο στην επόμενη γενιά του να αποκτά ένα ήπιο υβριδικό σύστημα.