Θα ήσουν ικανοποιημένος αν έμοιαζε έτσι η νέα Toyota Supra;

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δημοσιεύματα, στην έκθεση του Τόκιο στις 27 του Οκτώβρη η Toyota θα παρουσιάσει το πρωτότυπο της νέας Supra, ένα πρωτότυπο που θα είναι πολύ κοντά στο τελικό μοντέλο παραγωγής, το οποίο θα πωλείται κάτω από την ομπρέλα του ονόματος Gazoo.

Το SupraMKV forum, βασιζόμενο πάνω σε πρόσφατες spy φωτογραφίες της Supra, ετοίμασε μια νέα rendering φωτογραφία που μας δείχνει το πως θα μοιάζει σχεδιαστικά το νέο ιαπωνικό σπορ μοντέλο, το οποίο όπως γνωρίζουμε, αναπτύσσεται σε συνεργασία με την BMW Ζ4 και παρ’ ότι τα δύο μοντέλα θα έχουν κοινές ρίζες, θα αποτελούν δύο διαφορετικές προσεγγίσεις του θέματος, με πολύ διαφορετικό χαρακτήρα.

Ο επικεφαλής μηχανικός της Τοyota, Tetsuya Tada σε παλαιότερες δηλώσεις του, είχε πει πως τα δύο μοντέλα θα διατηρήσουν τη ταυτότητά τους, κάτι που συμπεραίνεται ότι θα μοιράζονται κι άλλα πράγματα εκτός από τη πλατφόρμα, τους κινητήρες και την γραμμή παραγωγής. Η Supra θα προσφέρεται μονάχα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές των περασμένων μηνών. Θα προσφέρεται με 2,0-λιτρους τετρακύλινδρους και 3,0-λιτρους εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης, με την κίνηση να περνά στον πίσω άξονα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...