Η γερμανική εταιρία φαίνεται ότι ζήλεψε την Cadillac, και ξεκίνησε μια νέα συνδρομητική υπηρεσία στην Αμερική, την οποία ονομάζει Porsche Passport. Η entry-level ονομάζεται Launch, και με μηνιαία καταβολή 2.000 δολαρίων σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ οκτώ διαφορετικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των Cayenne, 718 Boxster, 718 Cayman S και Macan S. Η υπηρεσία περιλαμβάνει παράδοση στο χώρο σου, ασφάλιση, συντήρηση και detailing, καθώς και φόρους και διάφορα άλλα έξοδα.

Με επιπλέον 1.000 δολάρια μπορείς να αναβαθμίσεις την συνδρομή στο Accelerate πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει την πλήρη γκάμα 22 οχημάτων. Έτσι, εκτός από τα μοντέλα που αναφέρθηκαν παραπάνω, το πακέτο Accelerate περιλαμβάνει την 911 Carrera S, τη Panamera 4S, την Cayenne S E-Hybrid και τη Macan GTS.

Τέλος, εκτός από τις μηνιαίες συνδρομές, ο χρήστης θα πρέπει να πληρώσει 500 δολάρια για ένα εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης, με την επιλογή των αυτοκινήτων να γίνεται και μέσω εφαρμογής στο κινητό.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει πιλοτικά στην Atlanta, το ερχόμενο Νοέμβριο, με την εταιρία να αναμένεται να επεκτείνει την υπηρεσία και σε άλλες περιοχές, αν αποδειχθεί επιτυχημένη.