WEC: Η Toyota έκανε το 1-2 στον 6ωρο αγώνα του Fuji

Σχετικά άρθρα

Σε έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από την έντονη βροχή, την ομίχλη, αλλά και την πρόωρη λήξη του, η Toyota έκανε το 1-2 στον 6ωρο αγώνα του Fuji, παίρνοντας την νίκη στον εντός έδρας αγώνα για την ιαπωνική φίρμα.

Ο αγώνας ξεκίνησε πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας και οι κακές καιρικές συνθήκες, ανάγκασαν τους διοργανωτές να σταματήσουν δύο φορές τον αγώνα με κόκκινη σημαία, με την αυλαία να πέφτει ουσιαστικά στις 5,5 ώρες, μιας και η ομίχλη είναι αρχίσει να πυκνώνει επικίνδυνα.

Έτσι ο αγώνας έληξε με τους Anthony Davidson, Kazuki Nakajima και Sebastien Buemi να κατακτούν την πρώτη θέση, με τους Kamui Kobayashi, Jose-Maria Lopez και Mike Conway, με το δεύτερο Toyota TS050 Hybrid να ανεβαίνουν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Στο τρίτο σκαλί ανέβηκαν οι Andre Lotterer, Neel Jani και Nick Tandy, με την Porsche 919 Hybrid, ενώ το πλήρωμα των ​Timo Bernhard, Brendon Hartley και Earl Bamber με την άλλη 919 Hybrid τερμάτισε στην 4η θέση.

Στην LMP2 κατηγορία νικητές ήταν οι Canal, Prost και Senna με Oreca 07 – Gibson, στην LMGTE Pro την καρό σημαία πήραν οι Calado και Pier Guidi με AF Corse Ferrari 488 GTE, ενώ τέλος στην κατηγορία LMGTE Am την νίκη πανηγύρισαν οι Flohr, Castellacci και Molina με Ferrari 488 GTE.

Ο επόμενος αγώνας, ο 6ωρος της Σανγκάη θα διεξαχθεί στις 3 με 5 Νοεμβρίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα του αγώνα μπορείς να τα βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...

WEC: 1-2-3 η Porsche στο Κατάρ

Το απόλυτο έκανε η Porsche στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με την γερμανική εταιρία να κάνει το 1-2-3 στον αγώνα...