Σε βάθος 20ετίας το σκάνδαλο της Nissan με τις ακατάλληλες πιστοποιήσεις

Σχετικά άρθρα

Χθες η Nissan ανακοίνωσε την αναστολή της παραγωγής αυτοκινήτων της στην Ιαπωνία που προορίζονται για την τοπική αγορά και σήμερα το NHK με δημοσίευμα του, αναφέρει πως η εταιρία έδινε πιστοποιήσεις οχημάτων από μη εξουσιοδοτημένους εργαζόμενους για περισσότερα από 20 χρόνια.

Η τιμή της μετοχής της Nissan στο Χρηματιστήριο του Τόκιο μειώθηκε κατά 2%, με την εταιρία να ανακαλεί 1,2 εκατομμύρια αυτοκίνητα και να αναστέλλει την παραγωγή έξι εργοστασίων της που κατασκευάζουν οχήματα που προορίζονται για την εγχώρια αγορά, προκειμένου να διενεργήσει ελέγχους και να διαπιστώσει αν αυτά πληρούν τους κανόνες ασφαλείας.

Η Nissan θα συνεχίσει να κατασκευάζει αυτοκίνητα προς εξαγωγή καθώς η διαδικασία πιστοποίησης των τελικών ελέγχων στα μοντέλα δεν εφαρμόζεται οχήματα που προορίζονται για τις ξένες αγορές.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...