Η Opel σταματά να δέχεται παραγγελίες του Ampera-e επειδή έχει δεχτεί πάρα πολλές

Σχετικά άρθρα

Η GM αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με το Chevrolet Bolt και το ευρωπαϊκό αδερφάκι του, το Opel Ampera-e,. Ποιος είναι αυτός; Η μεγάλη απήχηση τους, κάτι που την οδήγησε στην απόφαση να σταματήσει να δέχεται παραγγελίες από την Ευρώπη για το Opel Ampera-e!

Η GM μπορεί να κατασκευάσει 30.000 Chevrolet Bolt και Opel Ampera-e ετησίως, με τους Νορβηγούς να δείχνουν την αγάπη τους για το μικρό ηλεκτρικό μοντέλο της Opel, η οποία ήταν τόσο μεγάλη που ανάγκασαν τους αντιπροσώπους να σταματήσουν να δέχονται παραγγελίες για το Ampera-e, μιας και δεν ήθελαν να αυξήσουν τον χρόνο αναμονής σε περισσότερο από 1 χρόνο.

Η Opel έχει δεχτεί μόνο στη Νορβηγία 5.000 παραγγελίες για το Ampera-e. Αναλυτικές λεπτομέρειες για το Ampera-E μπορείς να διαβάσεις εδώ.

ΠηγήTek.no

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...

To Opel Frontera επιστρέφει

Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή του Frontera στη γκάμα της, με το ολοκαίνουργιο SUV να παρουσιάζεται εντός του 2024. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία,...
Autoblog.gr