McLaren για Alonso: Έχουμε δημιουργήσει ένα τέρας!

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso έγινε γνωστός σε όλον κόσμο μέσα από τη Formula 1. Έχει εδραιωθεί εδώ και χρόνια ως ένας από τους καλύτερους οδηγούς στο άθλημα -για αρκετούς ο καλύτερος-, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για τον Ισπανό. Τα τελευταία χρόνια έχει μείνει μακριά από τις μάχες για το βάθρο, οπότε θέλει να επιστρέψει ξανά στις νίκες.

Η λογική προστάζει ότι η McLaren θα είναι διαφορετική από το 2018, λόγω του κινητήρα της Renault, αλλά ο Alonso δε θέλει να περιμένει μέχρι τότε. Όπως έχει εξηγήσει ο 36χρονος, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δεν είναι μόνο η Formula 1, έτσι θα τρέξει στις 24 ώρες τις Daytona, ενώ δεν αποκλείεται η συμμετοχή στα 500 μίλια της Indianapolis, αλλά και στις 24 ώρες του Le Mans.

Το αφεντικό του Ferni, Zak Brown, βλέποντας την δίψα του οδηγού του για τους αγώνες εκτός Formula 1, θεωρεί -αστειευόμενος- πως η βρετανική ομάδα έχει φτιάξει ένα τέρας. Πέρα από την πλάκα, ο Αμερικανός υποστηρίζει πως οποιαδήποτε απόφαση του Alonso προκύπτει μέσα από μια μακρά διαδικασία σκέψης, γι’ αυτό και ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι πάντα τόσο σίγουρος.

Ήμουν με τον Fernando και τον Luis, τον manager του, και μου είπε «θέλω να τρέξω στην Daytona.» Γύρισα στον Luis και του είπα «μιλάει σοβαρά, έτσι;» και μου λέει «φυσικά!» Οπότε, δε ρώτησα δεύτερη φορά. Ξεκάθαρα, ενδιαφέρεται να τρέξει στο Le Mans και θέλει να γυρίσει στα Indy.

Είμαι λίγο έκπληκτος από το πόσο οριστικό ήταν για την Daytona. Αλλά, ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει ο Fernando είναι ότι πρώτα σκέφτεται πολύ καλά τα πράγματα και μετά αποφασίζει. Είναι σαφές ότι έχει σκεφτεί πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περίμενα. Όταν λέει ότι θέλει να το κάνει, είναι πολύ οριστικός. Έχουμε δημιουργήσει ένα τέρας, ένα αγωνιστικό τέρας!

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα