Η Lamborghini αποκαλύπτει τον κινητήρα και το σώμα της Urus

Σχετικά άρθρα

Το teasing της Urus συνεχίζεται από την Lamborghini και στο νέο video της ιταλικής εταιρίας, βλέπουμε την διαδικασία παραγωγής του SUV στο εργοστάσιο στην Sant’Agata, με το σώμα και τον bi-turbo 4,0-λίτρων κινητήρα των 650 ίππων να αποκαλύπτονται.

Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός κιβωτίου με μετατροπέα ροπής, και όχι διπλοσύμπλεκτο, με την Urus να ξεκινά εμπορική πορεία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018. Βασίζεται στη νέα MLB Evo πλατφόρμα, την ίδια που χρησιμοποιεί η Porsche Cayenne, Audi Q7 και Bentley Bentayga.

Για την Lamborghini, η Urus δεν είναι σημαντική για την βιωσιμότητα της, αλλά έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτήν, καθώς το 2018 αναμένει να κατασκευάσει 1.000 αυτοκίνητα, έτσι ώστε να αγγίξει τις 3.500 αυτοκίνητα το 2019, τότε που θα παρουσιαστεί και η υβριδική της έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...