GP Βραζιλίας 2017: Το ταχύτερο pit stop

Σχετικά άρθρα

Μετά από δύο συνεχόμενους αγώνες πρωτιάς της Mercedes στα pit stops, η Williams επέστρεψε στην κορυφή. Οι Βρετανοί μάς έχουν συνηθίσει σε πολύ γρήγορες αλλαγές, κάτι που έδειξαν στο Βραζιλιάνικο Grand Prix. Το φράγμα των δύο δευτερολέπτων με τα νέα φαρδύτερα ελαστικά δεν έχει σπάσει ακόμα, αλλά οι μηχανικοί της Williams το πλησίασαν για άλλη μία φορά.

Πιο συγκεκριμένα, άλλαξαν τα ελαστικά του Lance Stroll σε 2,10 δευτερόλεπτα, με τη Ferrari να είναι μόλις 90 χιλιοστά πιο αργή, αφού πραγματοποίησε την αλλαγή του Sebastian Vettel σε 2,19 δευτερόλεπτα.

Μετά και από το χθεσινό Grand Prix, η Mercedes έφτασε τους 465 βαθμούς σύμφωνα με το σύστημα βαθμολόγησης της DHL, όταν η Williams έχει 414 βαθμούς και η Red Bull 319 βαθμούς, με τη βαθμολογία και εδώ να έχει κριθεί.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...