Το Honda Civic Type R βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην χώρα μας, και είναι ένα από τα φθηνότερα αυτοκίνητα με περισσότερα από 300 άλογα που μπορείς να αγοράσεις. Σε καμία περίπτωση τα €49.740 δεν είναι λίγο χρήματα για τους καιρούς που ζούμε, αλλά ίσως εκεί έξω υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται σοβαρά για την αγορά του.

Οι πληροφορίες που έχουμε για το ιαπωνικό hot hatchback είναι πολλές, όμως η γνώμη του Motor Trend πάντα παρουσιάζει ενδιαφέρον. Τη δοκιμή αναλαμβάνει ο Jethro Bovingdon, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους reviewers παγκοσμίως. Ας δούμε τι εντυπώσεις του άφησε το αυτοκίνητο των 320 αλόγων και 400 N·m ροπής.

 • SAMURAI-66

  Τυχερος ο τυπακος…πολυ θα ηθελα να ημουν στην θεση του στα μπακετ και το τιμονι του type-r!

 • 35 χιλιάδες δολάρια εκεί. Τιμή λογική όπως λογική θα ήταν τα 35 χιλιάρικα και εδώ. όχι πενήντα. καταλαβαίνω ότι είναι διάφορα στη μέση απλά είναι μεγάλο το καπέλο και χαντακώνεται το προϊόν. από την άλλη βέβαα, σιγά την αγορά που θα νοιαστεί ένας κολοσσός.

  • Πάνος

   δεν παιζει να υπαρχει παγκοσμιως πιο ακριβη χωρα στην αγορα αυτοκινητου απο την Ελλαδα…ακομα και Νορβηγια πιο φτηνα αγοραζεις απο δω…για να μην αναφερθω σε Σλοβακιες κτλ…

 • Mika

  Νice review…