Η Volkswagen σκέφτεται δεύτερο ηλεκτρικό SUV και τα ηλεκτρικά Scirocco και Beetle

Σχετικά άρθρα

Με την VW να επενδύει 34 δισ. ευρώ προκειμένου να γίνει ο ηγέτης στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, σκέφτεται να βγάλει στην αγορά και δεύτερο ηλεκτρικό SUV, όπως επίσης και τα ηλεκτρικά Scirocco και Beetle, με τα δύο τελευταία να μην έχουν πάρει ακόμη το πράσινο φως από το διοικητικό συμβούλιο.

Η VW βρίσκεται 100 εβδομάδες μακριά από την έναρξη της παραγωγής του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, του I.D και το 2020 η γερμανική εταιρία θέλει να βγάλει στην αγορά και το πρώτο της ηλεκτρικό SUV μοντέλο, την έκδοση παραγωγής του I.D. Crozz. Λίγο αργότερα θα ακολουθήσει ένα ακόμη SUV, ενώ το 2022 περιμένουμε την έκδοση παραγωγής του I.D. Buzz.

Όλα τα μοντέλα θα βασίζονται στην MEB πλατφόρμα, πάνω στην οποία συνολικά ο γερμανικός όμιλος θα κατασκευάσει 15 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2022.

Στις σχετικές ειδήσεις η Volkswagen ίσως προβεί στην εξαγορά μέρος των μετοχών της ρωσικής GAZ. Οι δύο εταιρίες συνεργάζονται ήδη και εκπρόσωποι τους αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...