H Hyundai στη κορυφή έκθεσης αξιοπιστίας της CarMD

Σχετικά άρθρα

Για ακόμη μια χρονιά, η CarMD δημοσίευσε το ετήσιο Vehicle Health Index που για το 2017 παρακολούθησε τη συχνότητα και το κόστος επισκευής των “check engine” προβλημάτων 4,2 εκατομμυρίων οχημάτων με έτος κατασκευής μεταξύ 1996 και 2017 στις Η.Π.Α.

Για ακόμη μια χρονιά, την πρωτιά πήρε η Hyundai, η οποία είχε το χαμηλότερο κόστος επισκευής ($306), με τις Mazda, Kia, Chrysler, Dodge, Infiniti, Jeep, Chevrolet, Volkswagen και GMC να ακολουθούν.

Ενώ η Hyundai κατέκτησε την κορυφή ως κατασκευαστής, στα μεμονωμένα μοντέλα, τα πράγματα διαφέρουν. Πρώτο είναι το Mazda 5, δεύτερο το Kia Forte και τρίτο το Chevrolet Traverse.

Το καλύτερο που μπορούσε να καταφέρει μοντέλο της Hyundai, ήταν η 6η θέση του Elantra.

Τα δεδομένα της CarMD έδειξαν επίσης πως τα αυτοκίνητα της Acura, της Honda και της Toyota, είναι εκείνα που έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να ανάψει το check engine.

Το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο στη συγκεκριμένη έρευνα είναι το Honda Civic του 2010, μετά τα Toyota Camry του 2015 και Corolla του 2015 να ακολουθούν, μιας και σε αυτά, είναι λιγότερο πιθανό να ανάψει το check engine.

ΠηγήCarMD

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...