Με την Κίνα να έχει βάλει στην μαύρη λίστα πιστωτικών παραβάσεων τον Jia Yueting, τον Κινέζο δισεκατομμυριούχο που βρίσκεται πίσω από τις Faraday Future και LeEco, πλέον ζητά από τον ίδιο να επιστρέψει στη Κίνα, προκειμένου να διευθετήσει τα τεράστια χρέη των εταιριών του προς τη κινεζικό κράτος.

Οι αρχές της Κίνας του έχουν δώσει προθεσμία μέχρι τις 31 του Δεκέμβρη προκειμένου “να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του”. Ήδη ένα δικαστήριο του Πεκίνου έχει κατασχέσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Yueting που βρήκε στην Κίνα. Έτσι κατάσχεσε 200.000 δολάρια που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του, με τον Yueting να χρωστά περισσότερα από 30 εκατ. δολάρια.

Το δικαστήριο δήλωσε ότι κατασχέθηκε τα περιουσιακά στοιχεία της Jia, αφού συμφώνησε να ζητήσει από μια εταιρεία τίτλων που ισχυρίζεται ότι ο Faraday Future και ο LeSco boss τους χρωστάνε περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Faraday Future έδωσε ένα video στο οποίο μας αναλύει την αεροδυναμική του FF 91, το οποίο έχει αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,26 Cd.