Αυτές είναι οι πρώτες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της BMW 8-Series, με το μοντέλο να ακολουθεί τον σχεδιασμό του 8-Series Concept, διατηρώντας την επιθετική σχεδίαση, ωστόσο τις απαραίτητες αλλαγές.

Η νέα Σειρά 8 έχει εσωτερική κωδική ονομασία G14/15, διαθέτει ευέλικτο σπορ σασί ενώ θα εφοδιάζεται με όλα τα τεχνολογικά καλούδια και όλη την πολυτέλεια της Σειράς 7. Θα προσφέρεται με εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες με την έκδοση M8 να εξοπλίζεται με τον V8 bi-turbo 4,0-λίτρων κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 600 άλογα και θα στέλνει τη κίνηση είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς μέσω του προαιρετικού συστήματος τετρακίνησης xDrive, με τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας 8αρας αναμένεται στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο και η παραγωγή της θα γίνεται στο εργοστάσιο της BMW στην πόλη Dingolfing της Γερμανίας. Η νέα γενιά της 8αρας θα πωλείται σε κλειστή, σε Gran Coupe αλλά και σε ανοικτή έκδοση, με τις δύο τελευταίες να αναμένονται στην αγορά το 2019.