Η McLaren άνοιξε νέο εργοστάσιο για την κατασκευή των carbon πλαισίων

Σχετικά άρθρα

Το εργοστάσιο της McLaren, στο Woking της Αγγλίας, κατασκευάζει τόσο τα αυτοκίνητα δρόμου, όσο και τα αγωνιστικά που τρέχουν στην F1. Την περασμένη εβδομάδα, όμως, έκανε τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της, τα οποία βρίσκονται μακριά από την έδρα της.

Πιο συγκεκριμένα, το τεχνικό κέντρο για τα συνθετικά υλικά της βρετανικής εταιρίας (McLaren Composites Technology Centre) βρίσκεται στο Sheffield της Αγγλίας και εκεί 200 εργαζόμενοι θα κατασκευάζουν τα carbon πλαίσια για όλα τα αυτοκίνητα δρόμου της εταιρίας.

Το εργοστάσιο βρίσκεται περίπου τρεις ώρες μακριά από το Woking, με 40 μηχανικούς της McLaren να δουλεύουν στο πανεπιστήμιο του Sheffield, στο τμήμα Advanced Manufacturing Research Centre.

Για τα εγκαίνια η McLaren Senna “έκαψε” τα ελαστικά της Pirelli κάνοντας donuts γύρω από το μονοθέσιο του Ayrton Senna, την MP4/5 του 1989.

Στις σχετικές ειδήσεις η McLaren ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως δεν ενδιαφέρεται να βγάλει ένα SUV μοντέλο στην αγορά, παρότι η Lamborghini το έχει ήδη κάνει με την Urus, ενώ και η Ferrari έχει ανακοινώσει πως μέχρι το 2020 θα κυκλοφορήσει αντίστοιχο μοντέλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η McLaren επιστρέφει στο WEC και το Le Mans με δύο 720S GT3 Evo

Η McLaren ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής (WEC) της FIA του 2024, θέλοντας να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στη κατηγορία LMGT3 με...

Αυτή η McLaren Speedtail έχει εξοπλισμό αξίας 670.000 δολαρίων

Μια από τις 106 Speedtail που κατασκεύασε η McLaren, αυτή με αριθμό πλαισίου #020, αναζητά νέο ιδιοκτήτη, αρκεί αυτός να είναι διατεθειμένος να αφαιρέσει...

Ο Alonso βαρέθηκε ήδη την McLaren Elva του και την πουλάει με μόλις 5 χλμ

Μια από τις 149 Elva που κατασκεύασε η McLaren, η 114η, ανήκει στον Fernando Alonso, ο οποίος αποφάσισε να την πουλήσει πρακτικά ολοκαίνουργια, αφού...