Στη Γενεύη τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια της νέας BMW X4

Σχετικά άρθρα

Στις 6 Μαρτίου ανοίγει τις πύλες του το εκθεσιακό κέντρο Palexpo στην Γενεύη, για την σημαντικότερη έκθεση αυτοκινήτου παγκοσμίως. Εκεί, η BMW θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα X4, φωτογραφίες της οποίας έχει δει από τον περασμένο Αύγουστο. Το εμπρός μέρος φέρνει αρκετά στοιχεία από την X3, και ο σχεδιασμός της κρίνεται εξελικτικός με πιο δυναμικά χαρακτηριστικά, έχοντας ενεργά LED φωτιστικά σώματα και πιο μυώδες καπό.

Θα κατασκευάζεται και αυτή στην CLAR πλατφόρμα και θα εξοπλίζεται με τη νέα γενιά του συστήματος ελέγχου ευστάθειας που μπορεί να ρυθμίζει αυτόματα την ροπή σε κάθε τροχό, προκειμένου να προσφέρει τη καλύτερη δυνατή πρόσφυση, ακόμη και σε ολισθηρές επιφάνειες.

Το εσωτερικό θα προέρχεται και αυτό από την X3, θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, έγχρωμο head-up display που είναι 75% μεγαλύτερο από αυτό που υπήρχε στη προηγούμενη γενιά, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 10,2″, με τα πίσω καθίσματα να αναδιπλώνονται σε ποσοστό 40:20:40.

Τέλος, μηχανικά θα φέρει τα ίδια σύνολα με την X3, και στην βάση θα υπάρχει ο 2,0-λιτρος κινητήρας πετρελαίου απόδοσης 190 ίππων με 400 Nm ροπής, με τον 3,0-λιτρο πετρελαιοκινητήρα να είναι απόδοσης 265 ίππων με 620 Nm ροπής. Από την άλλη, ο 2,0-λιτρος κινητήρας βενζίνης θα διατίθεται με απόδοση 184 ίππων και 290 Nm ροπής, και στις ισχυρότερες εκδόσεις με απόδοση 252 ίππων με 350 Nm ροπής. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται αποκλειστικά με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Κάτω από το καπό της X4 M40i θα βρίσκεται ο εξακύλινδρος 3,0-λίτρων κινητήρας βενζίνης απόδοσης 360 ίππων με 500 Nm ροπής. Η κορυφαία X4 M θα φορά έναν 3,0-λιτρο biturbo εξακύλινδρο κινητήρα απόδοση περί των 450 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...