Carey: Κι εμένα μ’ αρέσουν τα grid girls

Σχετικά άρθρα

Ανάμεσα στις αλλαγές που έχουν την σφραγίδα της Liberty Media είναι τα grid girls. Οι νέοι ιδιοκτήτες του αθλήματος αποφάσισαν να καταργήσουν τον θεσμό των grid girls, τα οποία θα αντικατασταθούν από νέους οδηγούς που τρέχουν σε μικρότερες κατηγορίες, ώστε να βρεθούν δίπλα στα ινδάλματά τους.

Οι αντιδράσεις ήταν αρκετά έντονες, με πολλούς οπαδούς του αθλήματος να διαφωνούν με την κίνηση αυτή των Αμερικανών, αφού βρίσκουν την παρουσία των κοριτσιών αναπόσπαστο κομμάτι της Formula 1. Το αφεντικό της Liberty Media, Chase Carey, συμφωνεί με τους οπαδούς και θέλει και ο ίδιος τα grid girls, αλλά λέει ότι θα πρέπει να μην είναι εγωιστές.

Η αντίδραση ήταν αυτή που περιμέναμε. Χωρίς να προκαλεί έκπληξη, πολλοί οπαδοί που είναι για χρόνια στο άθλημα μεγάλωσαν με αυτό, και το σέβομαι. Βασικά, αν το αφήσετε πάνω μου, μ’ αρέσουν τα grid girls. Αλλά, δεν είναι απόφαση για ‘μένα, είναι για τους οπαδούς.

Ο 64χρονος επιμένει πως το άθλημα θα εξακολουθήσει να έχει ωραίες παρουσίες, χωρίς να χαθεί η υπάρχουσα γκλαμουριά.

Θα διατηρήσουμε την αίγλη. Θα συνεχίσουμε να έχουμε όμορφα κορίτσια στους αγώνες. Είναι κομμάτι της ζωής, και είναι μέρος αυτού που κάνει το άθλημά μας ξεχωριστό. Είναι ένα άθλημα του glamour. Όμως, πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε. Στις μέρες μας, υπάρχουν προφανώς διαφορετικές ευαισθησίες απ’ ό,τι πριν από 10 με 12 χρόνια. Δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι πεισματάρης.

ΠηγήTelegraph

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα