Η Polestar ανοίγει νέα γραφεία στη Σουηδία

Σχετικά άρθρα

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περσινού καλοκαιριού, για να γίνει επίσημα γνωστό από την Volvo τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι η Polestar γίνεται αυτόνομο brand, κατασκευάζοντας δικά της μοντέλα τα οποία θα είναι και ηλεκτρικά.

Ακολούθησε η παρουσίαση του Polestar 1, του υβριδικό coupe 600 ίππων, μαζί με την ανακοίνωση -από την Volvo και την Geely- επένδυση €640 εκατ. για να υποστηριχτεί η αρχική φάση των προϊόντων της Polestar, καθώς και της βιομηχανικής της ανάπτυξης.

Μέρος αυτής της επένδυσης είναι και η κατασκευή του εργοστασίου της Polestar στην Κίνα, η οποία ξεκίνησε το Νοέμβριο, για να μάθουμε σήμερα ότι η Polestar ετοιμάζεται να ανοίξει τα νέα γραφεία της στη Σουηδία, και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Torslanda, στο ίδιο μέρος όπου έχει το εργοστάσιο και τα γραφεία της η Volvo.

Τα νέα γραφεία της Polestar σχεδιάστηκαν από το γραφείο Bornstein & Lyckefors, θα είναι έτοιμα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, είναι τριώροφα και έχουν εμβαδόν περίπου 3.700 τ.μ. Σε αυτά θα εργάζονται περίπου 200 άτομα, όταν σήμερα η εταιρία απασχολεί 110 εργαζομένους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Heico Sportiv βελτιώνει το Volvo EX30

O γερμανικός βελτιωτικός οίκος Heico Sportiv παρουσίασε το οπτικό πακέτο αναβάθμισης για το Volvo EX30, το οποίο αποτελείται από αεροδυναμικά ένθετα στους εμπρός και...