Η Zenvo Automotive παρουσίασε στην περσινή έκθεση της Γενεύης μια ειδική έκδοση του hypercar της με το οποίο γιορτάζει τα 10τα γενέθλιά της. Το TS1 GT διαθέτει χειροποίητο σώμα κατασκευασμένο από carbon, το οποίο είναι βαμμένο σε γαλάζιο χρώμα, έχοντας μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες, και κίνηση παίρνει από έναν 5,8-λίτρων, twin-supercharged V8 κινητήρα απόδοσης 1.163 ίππων και 1.100 Nm ροπής, που επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτ., με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 375 χλμ/ώρα.

Στην ίδια έκθεση, φέτος, η Δανέζικη εταιρία θα μας δείξει το ολοκαίνουριο hypercar, το οποίο δεν θα αποτελεί αντικαταστάτη του TS1 GT. Μέχρι σήμερα παρέμενε άγνωστο το όνομα του, καθώς η εταιρία έκανε γνωστό πριν λίγη ώρα ότι αυτό θα ονομαστεί TSR-S, Θα παρουσιαστεί στις 6 Μαρτίου, 14:45 (ώρα Ελλάδας), και οι μόνες πληροφορίες που έχουμε από την Zenvo είναι αυτές οι teaser φωτογραφίες.

Αυτές δεν δείχνουν κάποια carbon αεροδυναμικά βοηθήματα, πιθανότατα στον εμπρός προφυλακτήρα, και σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας, με το νέο μοντέλο αναμένει ότι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί από τους λάτρεις των hypercar θα είναι ευχαριστημένοι από αυτή την τελευταία εξέλιξη.