Στη προσεχή έκθεση της Νέας Υόρκης η Acura θα παρουσιάσει το νέο RDX που θα διαφέρει ελάχιστα σε σχέση με το πρωτότυπο που είδαμε πριν από 3 μήνες στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

Το αυτοκίνητο φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας, την Precision Crafted Performance και ακολουθεί αυτήν που είδαμε στα Precision concept και Precision Cockpit concept το 2016. Το νέο RDX διαθέτει κεκλιμένη γραμμή οροφής, LED φωτιστικά σώματα, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό και κατασκευάζεται πάνω σε μια νέα πλατφόρμα, αποκλειστικά για τα μοντέλα της Acura.

Το μεταξόνιο έχει μεγαλώσει κατά σχεδόν 6,5 εκατοστά και κίνηση παίρνει από έναν 2,0-λιτρο VTEC turbo τετρακύλινδρο κινητήρα που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και με σύστημα τετρακίνησης SH-AWD με τέσσερις λειτουργίες οδήγησης, Sport, Sport+, Comfort και Snow.

Στο εσωτερικό συναντάμε μεγάλη οθόνη αφής στο ταμπλό, ψηφιακό πίνακα οργάνων και νέο πάνελ επιλογής ταχυτήτων. Επίσης υπάρχουν αλουμινένια και ξύλινα διακοσμητικά, με την Acura να δηλώνει πως το RDX φέρει τα καλύτερα καθίσματα που έχει κατασκευάσει ποτέ, με 16 ηλεκτρικές ρυθμίσεις και 4 ρυθμίσεις για την οσφυϊκή μοίρα. Το ηχοσύστημα είναι απόδοσης 710 watt και διαθέτει 16 ηχεία, 4 εξ’αυτών είναι τοποθετημένα στην οροφή, με το RDX να έχει μια σειρά συστημάτων όπως Hill Start Assist, περιμετρική κάμερα, αισθητήρες παρκαρίσματος, Rear Cross Traffic Monitor και σύστημα ειδοποίησης τυφλής γωνίας.