Ο Hamilton ανησυχεί για τις αναβαθμίσεις της Red Bull στην Αυστραλία

Σχετικά άρθρα

Περίπου ένα δευτερόλεπτο πίσω ήταν η Red Bull στις αρχές του 2017. Η RB13 δεν μπορούσε αρχικά να ανταγωνιστεί της Mercedes W08 και Ferrari SF70H, όμως η αύξηση του ποσοστού ενασχόλησης του Adrian Newey σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά των τεχνικών στο Milton Keynes είχε σαν αποτέλεσμα η αυστριακή ομάδα να μειώσει κατά πολύ τη διαφορά, πετυχαίνοντας τελικά τρεις νίκες.

Ο ρυθμός ανάπτυξης της RBR είναι υποδειγματικός και μάλιστα ετοιμάζεται ήδη ένα νέο πακέτο για το Αυστραλιανό Grand Prix, που θα χαρίσει μερικά ακόμα δέκατα στην ταχύτητα της ήδη γρήγορης RB14. Ο Lewis Hamilton παραδέχεται πως αυτό ίσως να φέρει τη Red Bull στην κορυφή της ιεραρχίας, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το αυστριακό μονοθέσιο να είναι ήδη το ταχύτερο.

Πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα είναι συναρπαστική, μιας και πέρυσι υπήρχε μια μάχη μεταξύ των ομάδων στο ξεκίνημα της σεζόν, και αυτές πλησίασαν πολύ στο τέλος, αλλά φέτος νομίζω πως ξεκινούν και οι τρεις κοντά και πιστεύω ότι ο ένας θα γίνεται πιο γρήγορος από τον άλλον κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς θα προχωρά η βελτίωση των μονοθεσίων.

Επειδή δεν φέρνουμε αναβαθμίσεις την ίδια στιγμή, πιστεύω ότι η Red Bull θα φέρει κάτι για τον πρώτο αγώνα, κάτι που θα είναι ενδιαφέρον να δούμε. Νομίζω ότι ενδεχομένως η Red Bull να είναι ταχύτερη αυτή τη στιγμή. Έχουν κάποιο είδος αναβάθμισης που έρχεται, και θα κερδίσουν δύο ή τρία δέκατα στον γύρο, κάτι τέτοιο άκουσα.

Ο Πρωταθλητής ξέρει ότι στο σχεδιαστικό κομμάτι οι Αυστριακοί ήταν πάντα κορυφαίοι, αλλά το μεγάλο τους μειονέκτημα εμφανίζεται στις ευθείες, λόγω έλλειψης δύναμης έναντι του γερμανικού power unit. Ο 33χρονος δηλώνει τυφλή εμπιστοσύνη στους μηχανικού του, ωστόσο περιμένει μια πολύ  κλειστή μάχη.

Το μονοθέσιό τους έχει μια διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία, πάντα σχεδιάζουν μονοθέσια με πολλή κάθετη δύναμη. Η μέγιστη κάθετη δύναμή τους ήταν πάντα περισσότερη από όλων των άλλων ομάδων. Αλλά, αυτό δεν λειτουργεί πάντα. Σε μερικές πίστες με μεγαλύτερες ευθείες, επειδή είναι πολύ αργοί στις ευθείες, αλλά πολύ γρήγοροι στις στροφές. Αυτό το πλεονέκτημα αλλάζει μέσα στη χρονιά. Είμαι πολύ σίγουρος για τη δουλειά της ομάδας μου, απλώς πιστεύω ότι θα είμαστε κοντά.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα