Δύο νέες teasers φωτογραφίες του αγωνιστικού της Volkswagen για το Pikes Peak

Σχετικά άρθρα

Στο φετινό Pikes Peaks επιστρέφει η Volkswagen με ένα “τρελό” ηλεκτρικό αγωνιστικό και τώρα η εταιρία έδωσε δυο teaser φωτογραφίες του μοντέλου, όπως και το όνομα του.

Το I.D. R Pikes Peak θα συμμετέχει στον αγώνα που θα λάβει μέρος στις 24 του Ιούνη στο Κολοράντο, θα είναι τετρακίνητο και θα ανταγωνιστεί με τα υπόλοιπα αγωνιστικά της κατηγορίας Unlimited.

Έχοντας ως στόχο να πετύχει ρεκόρ στην κατηγορία του, ο οδηγός που θα αναλάβει να το οδηγήσει θα είναι ο Romain Dumas. Ο Dumas έχει πλούσιο βιογραφικό, και -μεταξύ άλλων- κέρδισε το 2016 με την Porsche τον 24ώρο αγώνα του Le Mans, κάτι που είχε κάνει και το 2010 με την Audi.

Ακόμα έχει κερδίσει το WEC το 2016, τον 24ωρο αγώνα του Nurburgring τέσσερις φορές, τον 24ωρο αγώνα του Spa δύο φορές, και τον 12ωρο του Sebring μια φορά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...