Στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου μάθαμε πως ένα Alpine A110 πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ενός εκ των επεισοδίων του Top Gear με τον Chris Harris και τον Eddie Jordan να οδηγούν το αυτοκίνητο σε ένα κομμάτι της ειδικής διαδρομής No.17 (Col de Braus) του Ράλι Monte Carlo.

Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και video από το πως προκλήθηκε η πυρκαγιά λόγω ενός ηλεκτρολογικού προβλήματος, με τον Harris να δηλώνει πως είδε ξαφνικά να ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα, και σε μόλις 4 λεπτά το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες, με τον ίδιο να δηλώνει:

Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να βγω έξω από το αυτοκίνητο όταν άνοιξα την πόρτα και είδα τις φλόγες να φτάνουν ως το χέρι μου. Δυστυχώς, το αυτοκίνητο καταστράφηκε. Πάντα λυπάμαι όταν βλέπω ένα τόσο όμορφο αυτοκίνητο να καταστρέφεται.

ενώ ο -πάντα- εκκεντρικός Jordan τόνισε:

Κάνοντας την ειδική αυτή ήταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Το αυτοκίνητο ήταν εκπληκτικό, τόσο ελαφρύ. Κυριολεκτικά χόρευε στο βουνό και ο Chris το οδηγούσε καταπληκτικά. Κρίμα που δεν ολοκληρώσαμε τη δοκιμή. Αλλά αυτά συμβαίνουν.