Δυο νικητές του Le Mans οδηγούν την Jaguar XE SV Project 8

Σχετικά άρθρα

Όπως έχει διαβάσει τις τελευταίες ημέρες, η Jaguar έχει κάνει κάποιες μικροβελτιώσεις στην XE SV Project 8, ώστε να βελτιώσει περαιτέρω τον χρόνο της στην πίστα του Nurburgring, πριν αυτή γίνει διαθέσιμη για τους πελάτες της τον Ιούνιο. Για να το επιτύχει αυτό, η βρετανική εταιρία ανακοίνωσε ότι στην ομάδα των μηχανικών του SVO (Special Vehicle Operations) τμήματος έχουν προστεθεί οι Andy Wallace και Davy Jones.

Και οι δύο έχουν πλούσιο αγωνισικό βιογραφικό, έχοντας -μεταξύ άλλων- κερδίσει τις 24 ώρες του Le Mans. Για το λόγο αυτό, πήγαν με την XE SV Project 8 στην πίστα του Goodwood, ώστε να δουν τις δυνατότητες της.

Σύμφωνα με τον Wallace:

Τα περισσότερα road-legal αυτοκίνητα είναι τεράστια απογοήτευση όταν μπαίνουν στην πίστα, αλλά το Project 8 είναι κάτι εξαιρετικό. Είναι απολύτως συγκλονιστικό το πώς έχει γίνει ώστε να το νιώθεις σαν ένα σωστό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Σε ωθεί να το πιέζεις περισσότερο, καθώς εμπνέει εμπιστοσύνη αμέσως. Ο καθένας μπορεί να φτιάξει ένα γρήγορο αυτοκίνητο. Αλλά να φτιάξεις ένα γρήγορο αυτοκίνητο, που να το αισθάνεται τόσο καλό, αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο επίτευγμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...