Μπορεί οι παίκτες των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να έχουν εταιρικό αυτοκίνητο κάποιο μοντέλο της Audi, οι παίχτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ισπανίας θα μετακινούνται με κάποιο Seat.

Και αυτό γιατί σήμερα, η ισπανική εταιρία ανακοίνωσε συμφωνία χορηγίας με την Furias Rojas. Η συμφωνία υπογράφηκε μεταξύ της αυτοκινητοβιομηχανίας και της Βασιλικής Ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, καθιστώντας τα Seat το επίσημο αυτοκίνητο της εθνικής ομάδας μέχρι τον Μάρτιο 2021. Έτσι, η εταιρεία θα είναι παρούσα σε τουλάχιστον 15 αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ισπανία, καθώς και στο παγκόσμιο κύπελλο, που ξεκινάει στις 14 Ιουνίου, καθώς και στο Euro 2020 το οποίο διεξάγεται σε 11 χώρες.

Η Seat θα κάνει το ντεμπούτο της ως εταίρος της ισπανικής εθνικής ομάδας στις 3 Ιουνίου, στον φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Ελβετία, που θα διεξαχθεί στη Villarreal. Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δραστηριότητες προώθησης με κάποιους από τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας. Με τη συμφωνία αυτή, η SEAT, που σήμερα γιορτάζει την 68η επέτειο ίδρυσης της, επιδιώκει να φέρει τη μάρκα πιο κοντά στους οπαδούς και να ενισχύσει την εθνική και διεθνή προβολή της.

Ο Πρόεδρος της Seat, Luca de Meo τόνισε:

Με την χορηγία της Ισπανικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, η Seat συνεργάζεται με μία νικηφόρα ομάδα σε μία περίοδο που έχει επίσης πετύχει η ίδια σημαντικές επιτυχίες. Η συμφωνία κάνει τη Seat τη μάρκα του ισπανικού λαού και μας ενώνει γύρω από ένα κοινό πάθος, το ποδόσφαιρο, το πιο δημοφιλές άθλημα, αλλά είναι παράλληλα και η καλύτερη πλατφόρμα για να διαδωθεί το πνεύμα της μάρκας και να προβληθεί ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσεται στην Ισπανία, στην Ευρώπη, καθώς και σε όλο τον κόσμο.