Ίσως δυσκολευτούμε στο Silverstone, λέει η Ferrari

Σχετικά άρθρα

Παρά τη διπλή εγκατάλειψη της Mercedes στην Αυστρία, η Ferrari δεν κατάφερε να πάρει την τέταρτη νίκη της για τη φετινή σεζόν. Οι Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen ανέβηκαν στο βάθρο, όμως ο Max Verstappen ήταν αυτός που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί. Ακόμα κι έτσι, όμως, ο Vettel πέρασε και πάλι πρώτος στη βαθμολογία, με τη ελάχιστη διαφορά.

Πλέον, οι ομάδες ετοιμάζονται για το Βρετανικό Grand Prix, τον εντός έδρας αγώνα του Lewis Hamilton, ο οποίος θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περσινή του εμφάνιση. Αυτό βέβαια δε θα είναι εύκολο, ωστόσο ο Maurizio Arrivabene ισχυρίζεται ότι ο δέκατος φετινός αγώνας ίσως είναι δύσκολος για τη Scuderia, ενώ το αφεντικό των Ιταλών λέει ότι ίσως έγινε πολύς ντόρος για τις αναβαθμίσεις της Mercedes στο Spielberg.

Στα χαρτιά, το Silverstone δείχνει αρκετά δύσκολο για ‘μάς. Η αεροδυναμική είναι πολύ σημαντική και θα είναι δύσκολος αγώνας για ‘μάς, οπότε θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Κάποιες φορές, μιλάς πολύ δυνατά. Στη Formula 1, μπορείς να φέρεις ένα ενδιαφέρον πακέτο αναβάθμισης, αλλά ίσως να έχει πολλή ζέστη και να σταματήσεις.

Η ταχύτητα της SF71H την Κυριακή αφήνει ικανοποιημένο τον Vettel, αλλά ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας θεωρεί ότι το ιταλικό μονοθέσιο θα πρέπει να γίνει ταχύτερο το Σάββατο. Επιπλέον, όπως και το αφεντικό του έτσι κι αυτός πιστεύει ότι η Mercedes ξεκινά ως φαβορί τη μάχη στο Silverstone.

Ο αγωνιστικός μας ρυθμός είναι καλός, αλλά στις κατατακτήριες είμαστε λίγο πίσω. Οπότε, θα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια μας. Στο Silverstone, συνήθως δεν είμαστε οι καλύτεροι, οπότε η Mercedes είναι το φαβορί.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα