GM: Ξεκίνησε την υπηρεσία Maven, ή αλλιώς το Airbnb για τα αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Το 2016 η GM δημιούργησε την υπηρεσία Maven, που την μεταμορφώνει σε κάτι περισσότερο από αυτοκινητοβιομηχανία. Η υπηρεσία Maven, είναι μία υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων.

Με απλά λόγια, επιτρέπει στους πελάτες της να ψάχνουν και να δεσμεύουν αυτοκίνητα, όχι μόνο εταιρικά, αλλά και ΙΧ, μέσω μίας εφαρμογής στο κινητό και στη συνέχεια, να παραλαμβάνουν αυτά τα αυτοκίνητα από την τοποθεσία που επέλεξαν και να τα χρησιμοποιούν έναντι χρηματικού αντιτίμου που ξεκινά από τα $8 την ώρα.

Η υπηρεσία ξεκίνησε τη λειτουργία της αρχικά σε στις πόλεις Ανν Άρμπορ, Σικάγο και Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, ενώ στο μέλλον θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες πόλεις.

Στην ουσία, οι ιδιοκτήτες των μοντέλων της GM παραγωγής μετά το 2015, είναι σε θέση, εάν το επιθυμούν, να προσθέσουν το αυτοκίνητό τους στην υπηρεσία Maven, έτσι ώστε να το μισθώνουν σε όποιον ενδιαφέρεται, βγάζοντας από αυτό έσοδα, τα όποια μοιράζονται ανάμεσα στην GM (40%) και στον ιδιοκτήτη (60%).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr