Η πρακτική πλευρά του VW T-Cross

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen έδωσε ένα ακόμη teaser video του T-Cross, θέλοντας να μας δείξει τα επίπεδα άνεσης και πρακτικότητας που θα προσφέρει το νέο της μοντέλο

https://youtu.be/Gk_3OPihbPc

Το νέο μικρό γερμανικό SUV αποτελεί πρακτικά την crossover έκδοση του Polo και αδερφάκι του Seat Arona. Θα τοποθετηθεί κάτω από το T-Roc και ο σχεδιασμός του είναι αρκετά σπορ, με την Volkswagen να δηλώνει πως το μοντέλο θα μας εκπλήξει. Θα βασίζεται στο T-Cross Breeze concept, θα κατασκευαστεί πάνω στην MQB A0 πλατφόρμα και θα προσφέρεται με αρχικά με τρεις TSI.

Με τον 1.000αρη των 95 και 115 ίππων και με τον 1.500αρη απόδοσης 150 ίππων. Από πλευράς diesel κινητήρων θα υπάρχει μονάχα ένας 1.600αρης TDI απόδοσης 95 ίππων. Όλοι οι κινητήρες θα μεταφέρουν τη κίνηση στον μπροστά άξονα.

Έχει μήκος 4.107 mm, ύψος 1.558 mm, με τον χώρο αποσκευών να αγγίζει τα 455 λίτρα. και να φτάνει τα 1.281 λίτρα μετά την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.Το μεταξόνιο του θα φτάνει τα 2,56 μέτρα, ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό του Polo που φτάνει τα 2.548 χιλιοστά και μικρότερο από αυτό του T-Roc (2.604 χιλιοστά) και του Golf (2.620 χιλιοστά).

Στο εσωτερικό συναντάμε μεταξύ άλλων ψηφιακό πίνακα οργάνων, οθόνη 8″, τέσσερις θύρες USB και σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητών τηλεφώνων. Θα εξοπλίζεται με μια μεγάλη γκάμα συστημάτων ασφαλείας, όπως τα Front Assist, Lane Assist, Blind Spot Monitor και Rear Traffic Alert.

Το T-Cross θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της VW στην Ισπανία. Συγκεκριμένα στο εργοστάσιο ” Volkswagen Navarra” εκεί όπου κατασκευάζεται και το Polo.

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο θα αναβαθμιστεί έτσι ώστε να αυξηθεί η ετήσια παραγωγική δυναμικότητα του από τις 244.000 στις 350.000 αυτοκίνητα. Γι’αυτό η VW θα αυξήσει το εργατικό δυναμικό του εργοστασίου κατά 10%,.

Η παραγωγή του Volkswagen T-Cross θα ξεκινήσει στα τέλη του 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...