Τόσο απλά το Dodge Challenger Hellcat Redeye καίει τα πίσω ελαστικά του

Σχετικά άρθρα

Ένα απλό βύθισμα του πεντάλ του γκαζιού από τον οδηγό είναι αρκετό προκειμένου το Dodge Challenger Hellcat Redeye να καταστρέψει τα πίσω του ελαστικά.

Το μοντέλο αποδίδει 797 άλογα με 958 Nm ροπής από τον V8 6,2-λίτρο κομπρεσοράτο κινητήρα που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με βελτιωμένο μετατροπέα ροπής.

O V8 κινητήρας έχει 25% βελτιωμένα μέρη, όπου ανάμεσά τους συναντάμε μεγαλύτερο κομπρέσορα, δυνατότερα πιστόνια και μπιέλες, όπως επίσης νέο σύστημα ψεκασμού και βελτιωμένο σύστημα λίπανσης. Η πίεση αυξήθηκε από τα 11,6 psi στα 14,5 psi, με το όριο περιστροφής να αυξήθηκε και αυτό, από τις 6.200 σ.α.λ στις 6.500 σ.α.λ.

Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 327 χλμ/ώρα. Το 400αρι το κάνει σε 10,8 δευτ. με ταχύτητα εξόδου τα 211 χλμ/ώρα. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι τι κατανάλωση έχει το κτήνος, η Dodge αναφέρει πως με τέρμα γκάζι, καταναλώνει 5,4 λίτρα ανά λεπτό, ενώ μπορεί να αδειάσει το ρεζερβουάρ καυσίμου μέσα σε μόλις 11 λεπτά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...